Kabeljauw-viskoekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ingridkarbet
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pureestamper
Bereidingswijze
- Snijd de in stukken en kook in 20 min.
- in de gaar.
- Voeg de laatste 5 min.
- de kabeljauw toe.
- Giet af, stamp met de pureestamper fijn.
- Voeg , tomaat, , , peper en zout toe.
- Laat afkoelen. 2.
- Meng 3 el , de en de . 3.
- Vorm 12 koekjes van ca. 6 cm doorsnede en 2 cm dik van de vispuree.
- Strooi het op een bord en wentel de koekjes erdoor. 4.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de viskoekjes in 2 porties in 6 min.
- goudbruin.
- Keer halverwege.
- Serveer met de mosterddip. 5.
- Voor de kinderen:
- Vervang de door de .
- Meng met de rest van de .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon, mayonaise, paneermeel, ketchup
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- visbouillon, mayonaise, paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon, mayonaise, paneermeel
- mayonaise en ketchup kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en mayonaise
- visbouillon en kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 228 kcal | 11% | 912 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |