Maak de ’s schoon en snijd deze in stukjes.
Maak de prei(2) en lente-uitjes(1 bosje) schoon en snijd deze in smalle ringetjes.
Rasp de kaas fijn.
Meng de paprika(1 stuk)(1 stuk) met prei(2), lente-ui, kervel(2 eetlepels) en peterselie(2 eetlepels).
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de vis in stukken.
Vet een ovenschaal in en schep hierin de helft van het groentemengsel met daarop de kabeljauw.
Verdeel de rest van de groente erover.
Klop de eieren(5) los met de slagroom(2 deciliter), peper(2 theelepels), zout(1 theelepel) en kerriepoeder(1 theelepel).
Giet het eimengsel over de visschotel en verdeel de geraspte kaas erover.
Zet de schaal 35-40 minuten in het midden van de oven totdat het gerecht goudbruin en gaar is.
Dek de schaal af als de bovenkant te donker wordt met aluminiumfolie waarin gaatjes geprikt zijn.
Lekker met gebakken aardappeltjes.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boerenkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.