Kabeljauwschotel met kaas
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kabeljauwschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van hendriks37
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Vis in de ca. 15 minuten pocheren.
- Naast elkaar in overschaal leggen.
- maken en kruidenkaas erin laten smelten.
- toevoegen.
- Saus over vis schenken.
- of Gorgonzola met natgemaakt mes in plakjes snijden en over de vis verdelen.
- Zet de schotel ca. 30 minuten in een op 190 graden C.
- voorverwarmde oven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
- vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brie en visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
- brie is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- vissaus kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
- kabeljauw, visbouillon, vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 224 kcal | 11% | 896 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |