Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus
- Herkomst Noorwegen
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kabeljauwschotel recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Pel en snipper deui en de knoflook.
- Snijd de ansjovis in kleine stukjes en de aan plakjes.
- Verhit de in een koekepan en bak de , de knoflooksnippers en stukjes ansjovis zachtjes ca, 3minuten, voeg de met het sap, de en de toe en roer de stuk.
- Laat de saus ca. 5 minuten iets inkoken, roer de plakjes olijf erdoor en laat de saus iets afkoelen Roer de maizena door de en roer dit mengsel door de saus, breng de saus op smaak met .
- Snijd de visfilets in 4 stukken, leg ze naast elkaar in een ovenschaal en verdeel de saus erover.
- Zet de schaal in het midden van de oven en laat de vis in ca. 20 minuten gaar worden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas445m
-
Recept
Aardappel-kabeljauwschotel met romige mosterdsaus425m
-
Recept
Kabeljauwschotel45m
-
Recept
Vispannetje uit de oven met magere yoghurtsaus430m
-
Recept
Gevulde tomaten en forel met amandelen430m
-
Recept
Makreel tomaten ovenschotel445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 79 kcal | 3% | 316 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |