Kacang pedis (pinda’s met kruidenjas)

Ingrediënten

+ -
print

Voor de Boemboe:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Bakplaat
  • Wok
  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de rawits schoon en snij deze in stukjes.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Wrijf in een vijzel de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een kruidenpasta.
    Rooster de ’s in een droge koekenpan tot deze licht begint te kleuren en houd deze apart.
    Sla de los en voeg dit bij de boemboe en 's.
    Schep het geheel om tot er een homogene massa ontstaat.
    Voeg 4 extra eetlepels toe.
    Schep het geheel goed oor elkaar tot een gladde massa.
    Strooi de overgebleven op een bakplaat.
    Schep de 's terug bij de tot alle 's bedekt zijn met .
    Bak de 's in hete in een wok ca. 25 min.
  2. op een klein vuur tot gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • olie en bouillon kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pinda
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
426 kcal
21%5112 kcal
Vetten
5 g.
7%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
4 g.
4%48 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kacang pedis (pinda’s met kruidenjas)