Kaki Dari Anak Domba Dengan Boemboe Halus (Lamsboutspiesen met fijne kruiden)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Rasp
Bereidingswijze
- Snij het vlees in blokjes en wrijf ze in met en .
Maak de schoon en snij deze in grove stukken.
Maak de tomaatjes schoon en snij deze door midden.
Maak de schoon en hak deze heel fijn.
Maak de ingrediënten voor de boemboe schoon.
Maak de schoon en snipper heel fijn.
Maak de schoon en snij deze heel fijn.
Maak de djahé schoon en rasp deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in kleine blokjes.
Ontvel de , schep de zaadlijsten eruit en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes.
Pers de knoflook boven de zure uit, roer er de , de tomaat- en avocadoblokjes, djahé en de door en breng op smaak met en .
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe in een vijzel tot een gladde homogene kruidenmassa voeg eventueel wat toe.
De kruidenmassa niet bakken.
Vet 8 metalen spiesjes in met en rijg het vlees met de lente- en de hieraan.
Bestrijk met en laat 30 minuten intrekken.
Dek af en zet koel weg.
Rooster de lamsspiesen op de barbecue of onder een hete grill in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
Serveer het geheel met de kruidenmassa als dipsaus
Ook lekker om te maken
-
Recept
Anak domba Taoco (lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus)42u
-
Recept
Boneka Domba Dengan Jeruk (gevulde lamsrollade met sinaasappelsaus uit de oven}42u10m
-
Recept
Anak Domba Lelawar (pittig gekruid lamsvlees)42u30m
-
Recept
Babi Dengan Keju Dan Herbal (ham met kaas en fijne kruiden)450m
-
Recept
Anak Domba Bawang (lamsvlees voor kinderen)450m
-
Recept
Halus Daging Sapi Yang Dibumbui Brokoli (fijn gekruid vlees met broccoli)42u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 313 kcal | 15% | 1252 kcal |
Vetten | 67 g. | 96% | 268 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |