Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Bakplaat
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en pers deze fijn
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes
    Maak de schoon en hak deze heel fijn
    Maak de schoon en hak deze fijn
    Maak de schoon en rasp deze fijn
    Voeg de knoflook, , , , , , , en bijeen in een vijzel en wrijf het geheel zeer fijn tot er een homogene kruidenmassa ontstaat.
    Snij het been los uit de
    Leg de open, zodat hij als een rollade weer dicht kan worden gerold
    Wrijf de binnenkant van de het lamsvlees goed met de kruidenmassa in
    Plaats de bout weer op zijn oorspronkelijke plek en rol het vlees weer om het bot en bind het geheel goed op, zodat de oorspronkelijke vorm van de bout weer terugkomt.
    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Leg de op een bakplaat en besprenkel hem met olie.
    Bak de gaar en zorg ervoor dat het geheel regelmatig gedraaid wordt, zodat deze niet verbrand.
    Kerntemperatuur van het vlees moet 52 °C zijn
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
102 kcal
5%408 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaki Dari Anak Domba Dengan Kemangi, Rosemary, Dan Bawang Putih (Lamsbout met fijne kruiden)