Kalfniertjes in rode wijnsaus
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
Bereidingswijze
- Spoel de nieren onder stromend water, verwijder vet en harde delen en snijd in niet te kleine stukken.
- Pel de en hak ze fijn.
- Verhit de in een braadpan en fruit daarin de aan tot ze glazig zijn.
- Snijd het in kleine reepjes en voeg ze er samen met de niertjes en de aan toe.
- Bestrooi met de gehakte knoflookteentjes en braad al roerend gedurende 5 min.
- Haal alles uit de pan en bewaar op een schotel.
- Doe de wijn in de braadpan en laat tot 2/3 in koken.
- Voeg er de aan toe en laat dit mengsel in 3 min.
- dik worden.
- Voeg er de niertjes en de aan toe, kruid met peper en indien nodig met wat en zet nog eens 2 min.
- op een niet te hoog vuur.
- Verdeel over de borden en dien op met aardappelkroketten of aardappelpuree.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Runderrollade met rode wijnsaus445m
-
Recept
Biefstuk in rode wijnsaus met rozemarijn en geroosterde groenten41u25m
-
Recept
Riblapjes met rode wijnsaus450m
-
Recept
Gemarineerde entrecòtes met rode wijnsaus41u50m
-
Recept
Runderlappen in rode wijnsaus42u25m
-
Recept
Biefstuk met rode wijnsaus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 34 kcal | 1% | 136 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |