Kalfsfricandeau met groene pesto
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kalfsfricandeau recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Hapjespan
Bereidingswijze
- Pel en snipper de .
- Snijd de in halve maantjes.
- Pel de knoflook en pers ze uit.
- Schrap de en snijd ze in plakjes.
- Snijd de in plakjes.
- Haal de af.
- Verhit de in een hapjespan en fruit de met .
- Voeg de en knoflook toe en bak de fricandeau hierin rondom bruin.
- Keer het vlees, schenk er een scheutje sherry bij en laat het geheel 20 minuten op laag vuur stoven.
- Voeg de groenten met en bij het vlees en laat het geheel 25 minuten zachtjes stoven.
- Breng het op smaak met .
- Snijd het vlees in plakken en verdeel het over 4 borden.
- Schep de saus over het vlees.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalfsfricandeau met lentegroenten41u10m
-
Recept
Lamskoteletjes met groene pesto455m
-
Recept
Kalfsrolletjes met pesto en courgette430m
-
Recept
Lamskoteletjes met groene pesto van olijven, knoflook, kappertjes en rozemarijn425m
-
Recept
Varkenshaas met groene groenten445m
-
Recept
Steak pesto met pepersaus41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 54 kcal | 2% | 216 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |