Kalfsragout met groenten
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Ragout recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd de kalfslappen in stukjes.
- Snijd de in ringetjes.
- Snijd de in plakjes.
- Bestrooi het vlees met zout.
- Verhit de in een braadpan en bak het vlees rondom bruin.
- Voeg al roerend de met en toe.
- Schenk de met bouillon erbij.
- Stoof het vlees op laag vuur afgedekt al roerend in 2 uur gaar.
- Klop in een kommetje de creme fraiche los met de en mosterd.
- Voeg al roerend het eimengsel toe aan het vlees en laat het geheel nog 20 minuten op laag vuur stoven.
- Breng het geheel op smaak met zout.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Romige kalfsragout met peterselierijst41u30m
-
Recept
Varkenshaas met dragonsaus en gemengde groenten430m
-
Recept
Lamsrack met gegrilde groenten en rozemarijnaardappeltjes41u
-
Recept
Gesmoord rundvlees met vergeten groenten41u45m
-
Recept
Pittige hamlappen met groenten450m
-
Recept
Gegrilde biefstuk met paddenstoelenjus en geroosterde groenten450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn en rundvleesbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooiers
- boter en rundvleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- franse mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en franse mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 110 kcal | 5% | 440 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |