Kalfsschnitzel
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
Bereidingswijze
- Snijd 4 dunne plakjes van de en pers de rest uit.
- Snijd de schnitzels samen in 4 stukjes en bestrooi ze rondom met .
- Verhit 30 gram in een koekenpan en bak de schnizels 4 minuten aan beide kanten.
- Bestrooi het vlees met .
- Neem het vlees uit de pan en houd het vlees warm.
- Roer 1 1/2 eetlepel citroensap met de rest van de en basilicum door het bakvet en schraap het aanbaksel los.
- Verdeel het vlees over 2 borden, schep de saus erover en leg de plakjes erop.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes430m
-
Recept
Kalfsschnitzel met zoete witte wijn415m
-
Recept
Gepaneerde kalfsschnitzel430m
-
Recept
Kalfsschnitzel met groene tapenade440m
-
Recept
Kalfsschnitzel met rode pesto425m
-
Recept
Kalfsschnitzel met gefrituurde aardappels en tomaten425m
Variaties op Kalfsschnitzel
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kalfsschnitzels met citroensaus | 2 | Vlees |
Kalfsschnitzels met een kaaskorstje | 1 | Vlees |
Kalfsschnitzels met tijm en marsala | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 244 kcal | 12% | 488 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 34 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 70 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |