Kalfsvlees lekker gekruid
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak een kruidenbuiltje van peterselie, en
Rasp de fijn
Meng de met de en bestrijk de lapjes ermee.
Rol het geheel op en steek het rolletje vast met een cocktailprikker.
Verhit de in de wok en voeg er de olijfolie bij als de is gesmolten.
Bak het vlees rondom bruin en breng op smaak met en .
Neem de lapjes als ze gaar zijn uit de pan en houd ze warm.
Voeg de sjalotje en de knoflook toe en fruit deze goed aan.
Voeg de en het kruidenbuiltje (peterselie, , ) toe in de wok en laat de saus 5 minuten sudderen.
Verwijder het kruidenbuiltje, voeg de en basilicum toe en breng op smaak met en .
Leg het vlees terug in de wok en laat het opwarmen.
Strooi er voor het opdienen de over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kalfsvlees met tomaten/gembersaus445m
-
Recept
Babi Rica Rica (gestoofd varkensvlees met een lekker smaakje)41u
-
Recept
Tim nyat nyat (mild gekruid varkensvlees)41u
-
Recept
Bebotok daging pedis (pittig gekruid gehakt gerecht)450m
-
Recept
Cemur capik (stevig gekruid lamsvlees)41u10m
-
Recept
Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pesto, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, room
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, kaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 232 kcal | 11% | 928 kcal |
Vetten | 12 g. | 18% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |