Kalkoen gevuld

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Braadslee
  • Braadpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de rondom flink met (zachte).
  2. Smeer goed tussen de poten en het borstvlees.
  3. Eventueel kan het borstvlees met plakken worden bedekt.
  4. Verwijder het als de oven naar 200 graden celsius zal worden verhoogd.
  5. Laat altijd een bevroren in de koelkast ontdooien.

    Laat de op kamertemperatuur komen en verwarm de oven alvast voor op 180 graden celsius.
    Week de in een warm bakje water.
  6. Hak de noten grof.
    Knijp nu de verse helemaal leeg op een bord.
  7. Wrijf de helemaal in met en , ook in de buikholte.
    Laat de goed uitlekken en meng dit dan met de noten en de peterselie door het worstenvlees.
  8. Zorg ervoor dat alles gelijkmatig is verdeeld.
    Vul nu de buikholte met het worstenvlees.
  9. Probeer dit zo goed als mogelijk gelijkmatig te verdelen.
    Leg nu de in een braadslee of grote braadpan met de borst naar boven.
  10. Dek nu de braadslee af met aluminiumfolie.
  11. Prik een of twee kleine gaatjes erin.
  12. Bbraad nu ongeveer 2 uur.
    Na 2 uur het aluminiumfolie verijderen en de oven naar 200 graden celsius brengen en onder regelmatig bedruipen van eigen braadsap ongeveer nog 50 a 60 minuten braden.
  13. Laat dan de 5 tot 7 minuten rusten onder aluminiumfolie.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in worst
  • worst en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pistachenoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
215 kcal
10%1290 kcal
Vetten
27 g.
38%162 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoen gevuld