Kalkoenmedaillons met ratatouille voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Dep de kalkoenschnitzels droog en halveer ze.
Maak voor de ratatouille de schoon en snijd hem in blokjes.
Halveer de 's en verwijder de zaadlijsten. - Was de 's en snijd ze in blokjes.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Verhit de in een grote pan, bak de er circa 4 minuten per zijde in. - Breng op smaak met en .
- Neem de uit de pan.
Bak de ui, de knoflook, de en de circa 8 minuten in het hete bakvet. - Breng op smaak met en .
- Roer de erdoorheen en bak kort mee.
Roer de en 250 ml water erdoorheen, breng aan de kook en kook circa 3-4 minuten op laag vuur. - Breng op smaak met en .
Verwarm de oven voor op 225 graden. - Rasp de .
Leg de kalkoenmedaillons in een grote ovenschaal. - Verdeel de ratatouille met de saus eroverheen.
- Bestrooi met en bak circa 10 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kipnuggets met ratatouille en lontonrijst420m
-
Recept
Kippenboutjes met ratatouille van rode groenten435m
-
Recept
Coq au vin voor buffet41u30m
-
Recept
Barbecue-kipfilets voor buffet440m
-
Recept
Diasinkan Bebek Dimasak Yang Digoreng Sebelum Disajikan (Gekookte eend die voor het opdienen gefrituurd wordt)41u45m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 115 kcal | 5% | 1150 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 50 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |