Kalkoenmedaillons met sperziebonen
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Kalkoen recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Schil de , was ze en kook ze afgedekt ca. 20 minuten in wat water met .
- Kook de afgedekt in water met ca. 8 minuten Pel de en snijd hem in dunne ringen en snijd de in dunne reepjes.
- Bak de knapperig in een droge pan met anti-aanbaklaag en neem uit de pan,.Laat de uitlekken.
- Dep de kalkoenschnitzels droog en snijd hem in 4-6 stukken.
- Verhit de in het braadvet.
- Bak het vlees en de hierin 5-6 minuten.
- Breng op smaak met en (houd warm).
- Neem het vlees uit de pan.
- Blus de jus af met 4-6 eetlepels water en breng aan de kook.
- Voeg de bonen toe en verwarm ze kort mee.
- Roer het spek erdoorheen.
- Breng op smaak.
- Giet de af, was de , snijd ze fijn en strooi over de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rundvleescurry met sperziebonen en aardappels430m
-
Recept
Stoofschotel met rundvlees en sperziebonen43u45m
-
Recept
Varkensstoofpot met sperziebonen en olijven455m
-
Recept
Gehaktschotel met satesaus en sperziebonen430m
-
Recept
Babi pangang met sperziebonen440m
-
Recept
Gegrilde biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bacon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 278 kcal | 13% | 556 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 44 g. | 17% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |