Kalkoenragout

Ingrediënten

+ -
print

4 ragoutschelpen (merk: Jos Poel)

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze:
    Breng de bouillon met de selderij en de kalkoenfilet aan de kook.
  2. Kook de kalkoen in ± 10 minuten helemaal gaar.
  3. Neem de kalkoen uit de bouillon en zeef de bouillon.
  4. Pluk de kalkoen in reepjes.

    Smelt de in een pan met dikke bodem en roer het en de bloem erdoor.
  5. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe.
  6. Roer totdat al het vocht is opgenomen.
  7. Voeg de toe en breng alles al roerende aan de kook.

    Schep de en erdoor en laat de ragout 7 minuten.
  8. zachtjes koken.
  9. Schep de kalkoen en 2/3 deel van het erdoor en warm alles goed door.

    Verwarm intussen de ragoutschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking.

    Leg de ragoutschelpen op de borden en leg de ragout erin.
  10. Bestrooi met de rest van het .
  11. Serveerde de schelpen direct.
25
25
25

Variaties op Kalkoenragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kalkoenragout
VariatieAantalGang
Kalkoenragout met pasta1Hapjes
Kalkoenragout met wortel1Gevogelte
Kalkoenragout met paddenstoelen1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in tarwebloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bladselderij
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
232 kcal
11%928 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoenragout