Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappels, was ze en snijd ze in stukken.
  2. Kook de aardappels in water met wat afgedekt in ca. 20 minuten.
  3. Maak de sugarsnaps schoon.
  4. Voeg de sugarsnaps en de 5 minuten voor het eind van de kooktijd toe aan de aardappels.
  5. Laat alles uitlekken.
  6. Pel en snipper ondertussen de .
  7. Dep de droog en snijd hem in reepjes.
  8. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag.
  9. Bak het vlees daarin 5-6 minuten rondom.
  10. Breng op smaak met en en neem uit de pan.
  11. Fruit de in het bakvet.
  12. Roer 100 milliliter water, de melk, de en het bouillonblokje aan de kook.
  13. Bind de saus met de en breng op smaak met en .
  14. Maak de schoon en snijd ze in vieren.
  15. Meng de met de aardappels, de sugarsnaps en de door de saus en verhit heel kort.
  16. Breng nogmaals op smaak en dien op met de kalkoenreepjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • kippenbouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in halfvolle melk
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • halfvolle melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
312 kcal
15%624 kcal
Vetten
15 g.
22%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoenreepjes met mosterdaardappels