Kalkoenrollade met spinazie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Zeef
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Spinazie laten ontdooien.
    Maak het schoon en snipper deze fijn.
    Verhit 2 eetlepels in de wok en fruit de aan tot deze begint te kleuren.
    Het vlees kruiden met en .
    Hak de spinazie en laat deze goed uitlekken.
    Rasp de fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in stukjes.
    Meng de , spinazie, knoflook en de , , en goed door elkaar.
    Verdeel ¼ van het mengsel op iedere schnitzel deze oprollen en met cocktailprikker vastmaken.
    Rol de schnitzel door het rollen en in de rest van de aanbraden.
    Bouillon erbij gieten; de rollade met deksel op de pan bij zachte hitte in 30 minuten gaar laten worden.
    De schillen; in 8 stukken verdelen en in hete met de knapperig braden.
    Bak de even mee tot deze beginnen te smelten
    Vlees eruit nemen en warm houden.
    De saus door een zeef gieten.
    Voeg de crème fraîche toe en het geheel laten in koken tot een mooie saus.
25
25
25

Variaties op Kalkoenrollade met spinazie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kalkoenrollade met spinazie
VariatieAantalGang
Kalkoenrollade met spinazie en kaasvulling1Gevogelte

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kippenbouillon en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
363 kcal
18%1452 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkoenrollade met spinazie