Kalkoenschnitzel met broccoli uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Hoofdgerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Pel en snipper de .
Halveer de en verwijder de zaadlijsten. - Was de en snijd hem klein.
Maak de schoon en verdeel hem in roosjes. - Kook de 3-5 minuten in water met wat .
Breng de kalkoenschnitzels op smaak met en . - Verhit 1 eetlepel in een pan.
- Bak er de kalkoenschnitzels 2-3 minuten per zijde in.
Vet een ovenschaal in met een beetje en verdeel de en de kalkoenschnitzels over de bodem van de ovenschaal.
Verhit 1 eetlepel in het bakvet. - Fruit de erin.
- Bestrooi met de en bak hem kort mee.
- Roer de melk en de er dooreen en kook 2-3 minuten op laag vuur.
Snijd de in stukken en smelt hem in de saus. - Breng op smaak met en .
- Was het basilicum en snijd het klein en roer door de saus.
- Verdeel de gorgonzolasaus over de schnitzels en de .
- Strooi de en de over de ovenschotel.
- Bak 15-20 minuten in de oven.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Krokante kalkoenschnitzel met broccoli en amandelen440m
-
Recept
Kalkoenschnitzel met appeltjes en room435m
-
Recept
Broccoli-kalkoenschotel435m
-
Recept
Karbonadegratin met broccoli en kaassaus41u
-
Recept
Gemarineerde varkenshaas met roomsaus en broccoli420m
-
Recept
Broccoli tortilla Andalusië435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 263 kcal | 13% | 1052 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |