Ingrediënten

+ -
print

Ingredienten voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Week de en 1 uur in lauw water
    Maak de schoon en snij deze in dunne plakjes
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes
    Maak de schoon en rasp deze fijn
    Maak de schoon en snipper deze heel fijn
    Maak de schoon en snij deze in dunne maantjes
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn
    Maak de stengel schoon en rasp deze fijn
    Maak de schoon en hak deze in kleine blokje
    Maak de lever schoon en snij dit in hele fijne stukjes
    Laat de in een pan met water ± 1,5 uur zachtjes koken.
    Neem de uit het water en laat deze uitlekken en afkoelen
    Als u dit doet met een , een stukje prei, wat overgebleven selderij enz., heeft u een goede basis voor een soep of saus.
    Verhit de wok met een beetje olie en bak voor de vulling de lever en de gaar.
    Neem de lever en uit de wok en laat dit uitlekken
    Meng ze met de overige ingrediënten, (het gehakt, de ham, het , de , de en het ) voor de vulling
    Meng het geheel tot er een mooie stevige homogene massa ontstaat
    Leg de op een vuurvaste schotel, vul hem en maak hem met satéprikkers dicht.
    Leg de vulling die u over heeft tussen de poten en leg het op de borst.
    Zet de schotel in de op 170°C voorverwarmde oven en braad de in 2-3 uur gaar.
    Kern temperatuur moet 70°C zijn
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
199 kcal
9%1592 kcal
Vetten
12 g.
18%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kalkun Panggang Dengan Daging Sapi Dan Hati Ajam (kalkoen met gehakt en kippenlever)