Kaneelbeschuitjes glutenvrij
- Herkomst Nederland
- Categorie Koekjes
- Kaneelbeschuitjes2 recepten
- Bereiden
- Kookboek van anneketaal
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Zeef
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Mix de dooiers met 1 deciliter en de .
- Zeef het meel, , droge en er boven en voeg al mixend 1 deciliter toe.
- Doe het deeg in een (brood)blik, dek af met een lauwe vochtige doek en laat ongeveer 30-45 minuten rijzen (dubbele hoeveelheid).
- Bak 30-40 minuten in een tot 160 graden C.
- verwarmde oven.
- Stort na bakken op een rooster om af te koelen.
- Snijd in 1 cm.
- dikke plakken.
- Besmeer met , bestrooi met een mengsel van kaneel en en snijd nu deze sneetjes in de lengte in ongeveer 3 cm brede repen.
- Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bak resp.
- droog de reepjes in 10-15 minuten goudgeel in een op 200 graden C.
- verwarmde oven.
- Strooi er direkt na het bakken eventueel nog wat kaneelsuiker over.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kaneelbeschuitjes415m
-
Recept
Zandkoekje glutenvrij420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in glutenvrij meel
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 688 kcal | 34% | 2752 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 87 g. | 33% | 348 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 10 g. | 11% | 40 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |