Kaneelrisotto met nootjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Blender
  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Verhit een roge koekenpan op matig vuur en rooster de noten tot ze goudbruin zijn.
  2. Haal de pan van het vuur en zet de noten weg.
    Smelt de in een middelgrote steelpan, voeg de risjst toe en kook alroerend 1 minuut.
    Roer 4 eetlepels van de en de door de hete ,Begin dan de rijst toe te voegen, voeg steeds een beetje toe, zodra de vorige portie is opgenomen Dit zal 20-25 minuten duren, de rijst moet zacht zijn maar nog wel beet hebben.
    Schep de rijst in schaaltjes.
    Verkruimel de noten in een blender met de overgebleven en strooi het mengsel over de risotto en serveer direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pecannoten en hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kaneelrisotto met nootjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Is het niet net andersom? Dus dat je vocht toevoegt aan de risottorijst en niet de rijst aan het vocht! Niet met risottorijst in elk geval! Misschien kun je dan beter pap rijst nemen? Want deze manier... Lees reactie
maria59 20 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
357 kcal
17%1428 kcal
Vetten
27 g.
38%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
12%132 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaneelrisotto met nootjes