Kaneelstengels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Leg de plakjes op het aanrecht, nog op het plastic laten zitten.
  2. Meng nu de met de kaneel zo dat het goed gemengd is.
  3. Werk, plakje voor plakje!
  4. Neem een plakje en besmeer deze met .
  5. Bestrooi het dan goed met ca 3 theelepels .
  6. Alles moet goed bedekt worden.
  7. Pak nu een mes en snijd de in ca 6 reepjes en leg deze op het bakblik.
  8. Ga zo door tot alle op is.
  9. Ondertussen verwarm je de oven voor op 200 graden C.
  10. Zet je bakblik met in de oven en laat dit ca 15 minuten staan.
  11. Haal ze na die 15 minuten van het bakblik af en laat ze snel afkoelen op een andere plaat of taartrooster.
  12. Nu heb je heerlijke knapperige kaneelstengels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (4)

Kaneelstengels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 4 recensies
RESET

Omdat het moederdag is heb ik een hartje gemaakt super simpel
Kaylah 10 mei 2015
Echt lekker, heb ze gemaakt, simpel leuk recept.
Karlijn 3 augustus 2013
Samen met mijn dochter eraan begonnen. Recept was niet goed duidelijk voor ons beginners. Moet het bladerdeeg aan beide kanten ingesmeerd worden? Moet het bladerdeeg gedraaid worden? Beetje onduide... Lees reactie
Lia Sprangers 1 maart 2012
Mmmmm wat lekker!
Lotte 24 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
34 kcal
1%136 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaneelstengels