Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook schoon en pers deze.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Verwijder de zaden en zaadlijsten uit de en snijd deze in blokjes.
    Kook de volgens de verpakking gaar.
    Breek de in een grote schaal.
    Voeg de en toe.
    Klop het geheel los en voeg dan de , , , kerriepoeder, en de knoflook.
    Klop nu het eimengsel goed door tot er een homogene massa ontstaat.
    Verwarm een koekenpan met een beetje en bak van het eimengsel dunne eierkoeken.
    Bak de spekjes uit in de koekenpan tot deze bruin zijn.
    Neem de spekjes uit de pan en fruit de aan als de lichtbruin zijn.
  2. Neem deze uit de pan en bak met wat het gehakt rul.
  3. Voeg nu de , spekjes, en toe en laat dit langzaam gaar worden.
    Snijd de eierkoeken in kleine blokjes en voeg dit toe aan het geheel als de goed gaar is.
    Voeg nu de toe en schep het geheel goed door tot een gelijke massa.
    Schep het geheel in een ovenschaal en verwarm deze in de oven van 200 °C voor 20 minuten.
25
25
25

Variaties op Kapucijnerschotel

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kapucijnerschotel
VariatieAantalGang
Kapucijnerschotel2Groentegerechten
Kapucijnerschotel met knoflook en spek1Budget
Kapucijnerschotel met appelsalade1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1913 kcal
95%7652 kcal
Vetten
41 g.
59%164 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
114 g.
44%456 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kapucijnerschotel