Karbonade Hawaï met gebakken aardappels
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Was de en kook ze ca. 20 minuten.
- Spoel de kort onder koud stromend water, pel ze en laat ze afkoelen.
Laat de uitlekken en vang het sap op.
Roer de crème fraîche, de , 2 eetlepels ananassap en een beetje door elkaar tot een kerriedip. - Zet in de koelkast.
Dep de droog. - Verhit 1 eetlepel in een pan en bak er het vlees ca. 2 minuten per zijde in.
- Neem uit de pan.
Pel en snipper de Snijd de in plakken. - Verhit 3 eetlepel in het bakvet.
- Bak er de 10-15 minuten goudbruin in.
- Voeg na 5 minuten de toe en bak mee.
- Breng op smaak met en .
Verdeel de in een ovenschaal. - leg de erop.
- Bestrijk de met 1 eetlepel kerriedip.
- Verdeel de ananas en de eroverheen.
Gratineer de ovenschotel ca. 5 minuten onder de grill van de oven. - Serveer met de overige dip.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Karbonade met gebakken ui en paprika445m
-
Recept
Gebakken kalfslever met witlof, gefrituurde uienringen en gebakken aardappels450m
-
Recept
Karbonade met witlof ham en kaas420m
-
Recept
Kokoskippenschnitzel met gebakken vruchtjes445m
-
Recept
Casselerrib met zoete aardappels41u40m
-
Recept
Kalfsschnitzel met gefrituurde aardappels en tomaten425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 117 kcal | 5% | 468 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 48 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |