Karbonade met gebakken ui en paprika
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Pel de rode , halveer ze en snijd ze in ringen. - Was de peterselie en hak hem fijn.
- Dep de droog.
- Breng op smaak met en .
- Wentel de in de .
Verhit 2 eetlepels in een braadpan. - Bak er de ca. 2 minuten per zijde in.
- Meng de rode met het , 2 eetlepels en de peterselie.
- Verdeel het mengsel gelijkmatig over de en druk iets aan.
- Bak ca. 15 minuten in de oven.
Halveer intussen de en verwijder de zaadlijsten.
Was de en snijd ze in reepjes. - Pel de en snijd hem in ringen.
- Verhit 1 eetlepel in een pan.
- Bak er de en de circa 5 minuten op middelhoog vuur in.
- Breng op smaak met en en het .
- Serveer met de .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Karbonade met paprika445m
-
Recept
Karbonade met witlof ham en kaas420m
-
Recept
Stoofpotje karbonade met gehakt en mosterd42u15m
-
Recept
Gebakken kalfslever met witlof, gefrituurde uienringen en gebakken aardappels450m
-
Recept
Karbonade met knoflook en citroen440m
-
Recept
Toltott paprika (Gevulde paprika's)41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 201 kcal | 10% | 804 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |