Karbonade met geroosterde aardappelen en broccoli

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °c.
  2. Was de en snijd ze in partjes.
  3. Hak de knoflookteentjes fijn en meng met 2 eetlepels .
  4. Schep de aardappelpartjes om met de knoflook en de olie.
  5. Verdeel de partjes over een ovenbakplaat, maal er flink wat over en laat ze in ± 40 minuten gaar worden in de oven.
  6. Haal de broccoliroosjes van de stronk, snijd de stronk in plakjes en kook ze ± 2 minuten in een laagje water.
  7. Verhit in en koekenpan de en bak de kardonades, zonder peper of zout, aan beide zijden ± 5 minuten.
  8. Zet de oven op de grillstand en laat de aardappelpartjes nog ± 5 minuten grillen.
  9. Kruid het vlees met het zakje mix en bak de nog 2 minuten.
  10. Giet de af.
  11. Verdeel de geroosterde aardappels en de over 4 borden en leg de ernaast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Karbonade met geroosterde aardappelen en broccoli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Moet ik de aardappels schillen of schoonmaken met schil? Wil het recept graag proberen!
Jan 13 november 2011
Het ging zo goed! Ooh verukkelijk.
12 september 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
54 kcal
2%216 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karbonade met geroosterde aardappelen en broccoli