Verhit de helft van de olijfolie(2 eetlepels) in een koekenpan.
Bak de karbonades(4) aan beide kanten bruin en gaar.
Neem het vlees uit de pan en verwijder het bakvet.
Verhit de resterende olijfolie(2 eetlepels) in een koekenpan en fruit de uien(2) met knoflook, sambal en paprika(1 stuk)(1 stuk)(1 stuk)'s al roerend tot alles zacht is.
Voeg de kokosmelk(400 milliliter) en suiker toe en brang het al roerend aan de kook.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal oelek
Suiker
rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Karbonade met paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Is 400 ml kokosmelk niet veel, is nl. bijna een ½ liter???
Gerrie 27 oktober 2015
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.