Maak de schoon en snijd ze naar gelang de grootte in 2 of 4 stukken.
Halveer de en verwijder de zaadlijsten.
Was de paprika(1 stuk)(1 stuk) en snijd hem in stukken.
Pel en snipper de uien(2).
Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
Dep het vlees droog.
Rasp de kaas(100 gram)
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit de olie(3 eetlepels) in een grote pan.
Braad het vlees er aan beide zijden op hoog vuur in aan.
Breng op smaak met zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Neem uit de pan.
Bak de champignons(500 gram) kort in het bakvet, voeg de ui en de paprika(1 stuk)(1 stuk) toe en bak ca. 5 minuten mee.
Breng op smaak met zout(1 stuk) en peper(1 stuk).
Bestrooi met bloem(1 eetlepel).
Schenk al roerend 150 ml water en de slagroom(150 milliliter) erbij.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
Gluten
bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas en slagroom
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
kaas en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.