Kebab

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Neem een kommetje.
  2. Scheur hierin het brood in kleine stukjes.
    Giet de melk in het kommetje met brood en kneed dit geheel
    Neem een ander kommetje.
  3. Doe hier het gehakt in.
    Snijd de peterselie en in kleine stukjes.
  4. Doe dit samen met de zwarte , rode , en in het kommetje met het gehakt.
    Voeg de melk, en het broodmengsel toe aan het gehakt.
  5. Alles heel goed kneden.
  6. Neem een stuk gehakt.
  7. Maak dit een beetje lang en dik door goed te kneden in je handen.
  8. Steek er dan een stokje door heen.
  9. Leg dit (eventueel met andere groenten zoals en paprika) in je pizzapan voor ongeveer 15 minuten totdat ze gebraden zijn.
25
25
25

Variaties op Kebab

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kebab
VariatieAantalGang
Varkenschampignonkebabs met zwarte olijven1BBQ
Tukse kebab1BBQ
Shami kebab (Indiase Gehaktkoekjes)1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kebab heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Het was heerlijk 5 sterren
JochemAndrae 23 november 2015
Ziet er heerlijk uit!
ArabQueen 30 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
102 kcal
5%408 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kebab