Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)

Ingrediënten

+ -
print

Specerijen:

Voor de aardappel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snijd deze in smalle reepjes.
    Maak de schoon en snijd deze in stukken.
    Schil de en snijd deze in blokjes.
    Maak de pepers schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
    Bak de met geelwortel, en bestrooide aardappelblokjes vijf minuten in .
  2. Laat uitlekken.
    Spoel de in een zeef onder stromend water, laat ook uitlekken.
    Fruit en in vet (, boter en/of ), doe dan de specerijen en het gehakt erbij.
    Bak het gehakt rul.
    Zodra het vlees de rauwe kleur kwijt is, gaan en specerijen erbij en de paprikareepjes.
    Na vijf minuten gaan en de helft van de erdoor.
    Laat met deksel op de pan alles drie kwartier op een laag pitje sudderen.
    Doe dan , , erwtjes en aardappelblokjes erbij, roer goed door, en laat nog tien minuten pruttelen.
    Roer de rest van de vlak voor het opdienen erdoor.
    Dit gerecht is helemaal voor te bereiden en makkelijk op te warmen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in ghee en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ghee en yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker Door de marinade rollen
Dieko 10 oktober 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
279 kcal
13%1116 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Keema kerrie (gekruid gehakt met bonen)