Snijd de , , , rode en courgette(1 stuk) fijn.
Bak de helft van de uitjes aan in de olijfolie(1 stuk).
Voeg 1 teentje knoflook toe en de halve theelepel kerriepoeder(2.5 theelepels) en laat even garen.
Voeg de rest van de fijngesneden groente toe en bak in 10 minuten gaar en zet apart.
Bak de rest van de uien(2) aan en voeg het laatste teentje knoflook toe.
Bak de risottorijst(400 gram) totdat deze witglazig is en voeg beetje bij beetje de kippenbouillon(1 liter) (het lekkerste is zelf gemaakte) toe.
Blijf roeren!
Voeg na 10 minuten het groente prutje toe, wat verse peterselie(1 stuk) en wat koriander(1 stuk).
Blijf constant wat bouillon toevoegen totdat alles is opgenomen door de rijst.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.