Kerriekarbonades met aardappelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Marineer 4 ribkarbonades minstens 1-2 uur in de volgende mix: 1 eetlepel kerriepoeder, 1 eetlepel sesamolie, 2 eetlepels zonnebloemolie, snuf zout en 1 theelepel cayennepeper.
  2. Klop voor de saus 100 mililiter en 200 mililiter door elkaar en knip er boven.
  3. Kook voor de aardappelsalade 300 gram net gaar en schep ze om met 1 friszure in blokjes 3 in dunne ringen, 3 stengels heel kleingesneden en een dressing van 4 eetlepels , 6 eetlepels , 1 theelepel , 1 eetlepel en en .
  4. Garneer met de gehakte .
  5. Na marineren karbonades in 10 min.
  6. gaar roosteren.
  7. Serveer er de salade met dressing bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • magere yoghurt, mayonaise, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere yoghurt en yoghurt
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • pistachenoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in magere yoghurt en yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
743 kcal
37%2972 kcal
Vetten
92 g.
132%368 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
61 g.
23%244 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kerriekarbonades met aardappelsalade