Kerriekool

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Snijd de fijn, snipper de ui, snijd de in kleine stukjes.
  2. Snijd de in stukjes, verwijder de zaadjes.
  3. Verhit de in een wok en bak hierin de spekblokjes hard.
  4. Schep de blokjes eruit en fruit de ui.
  5. Pers de knoflook over de uien uit en voeg nu de en de toe.
  6. Gooi na enige minuten bakken de erbij en verkruimel het blokje vleesbouilon eroverheen.
  7. Verwijder dit mengsel weer na enige minuten roerbakken.
  8. Roerbak nu de in de wok.
  9. Voeg nu de reeds gebakken spekblokjes en het kerrie mengsel toe.
  10. Even goed doorscheppen en warm laten worden.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Kerriekool

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kerriekool
VariatieAantalGang
Romige kerriekool1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kerriekool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heerlijk recept, ik heb er een vegetarische versie van gemaakt. Dus zonder spekjes en het runderbouillon blokje vervangen voor een tuinkruiden bouillonblokje. Combineren met gekookte aardappelen en k... Lees reactie
jhwijma 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%1264 kcal
Vetten
28 g.
41%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kerriekool