Kersen-cheesecake

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm (26 cm doorsnede en 8 cm hoog) in.
  2. Kneed de , 75 gram , de , een snufje en de in stukjes, eerst met de mixer en dan kort met de hand tot kruimels.
  3. Verdeel de deegkruimels in de vorm als bodem en druk ze aan.
  4. Zet de bodem ca. 30 minuten koud weg Snijd het doormidden.
  5. Schraap het merg eruit.
  6. Roer de , de , de vanille en de door elkaar.
  7. Strijk het mengsel over de bodem.
  8. Bak het geheel ca. 55 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  9. Dek de taart eventueel af na ca. 30 minuten.
  10. Laat de taart in de vorm afkoelen.
  11. Was de verwijder de steeltjes en de pitten verdeel de over de taart.
  12. Bereid de tartina en het volgens de aanwijzing op de verpakking en verdeel de gelei over de .
  13. Zet de taart ca. 1 uur koud weg.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griesmeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
249 kcal
12%3984 kcal
Vetten
9 g.
13%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%384 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
12%160 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersen-cheesecake