Kersen-kwarktaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Deegroller
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat de goed uitlekken en vang daarbij het sap op.
    Roer de maïzena glad met 2 eetlepels van het kersensap.
  2. Breng het overige sap met 1 eetlepel aan de kook.
  3. Roer het maïzena mengsel door het kersensap en kook ca. 1 minuut, neem van het vuur en laat afkoelen.
    Smelt de , doe de in het diepvrieszakje en rol ze met een deegroller tot kruimels, meng ze met de .
    Zet een serveerring (8cm doorsnede) of een ring gemaakt van aluminiumfolie op een met bakpapier beklede bakplaat of dienblad.
    Vul met 1-2 eetlepels koekmengsel en druk glad.
  4. Neem de ring eraf en maak op deze manier nog 5 bodems.
  5. Zet ca. 30 minuten in de koelkast.
    Roer 2 eetlepels door de .
  6. Klop de met de stijf.
  7. Kneus de met een vork en roer ze met de door de .
    Strijk de kersencrème nonchalant over de koekbodems.
    Zet afgedekt ca. 1 uur in de koelkast, bedruppel de taartjes met de kersensaus en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
149 kcal
7%894 kcal
Vetten
16 g.
23%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%66 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersen-kwarktaartjes