Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Week de in koud water.
  2. Giet de af en vang het sap op.
  3. Breng het sap aan de kook.
  4. Roer het vanille puddingpoeder erdoor en laat het even doorkoken.
  5. Roer de erdoorheen en laat de compote afkoelen.
  6. Roer de glad met de crème fraiche en 2-3 eetlepels .
  7. Druk de goed uit en los hem al roerend op een gematigd vuur op.
  8. Roer er 3-4 eetlepels van het yoghurtmengsel door.
  9. Roer het gelatinemengsel en vervolgens door de rest van het yoghurtmengsel.
  10. Zet het koud weg tot het begint te geleren.
  11. Doe de en de kersencmpote om en om in laagjes in 4 glazen en zet ze tenminste 2 uur koud weg.
  12. Rooster ondertussen de in een droge koekenpan.
  13. Strooi de rest van de eroverheen en laat hem goudbruin karamelliseren.
  14. Verdeel de krokante muesli over bakpapier en laat hem afkoelen.
  15. Verbrokkel de muesli.
  16. Versier de kersencoupe met de muesli, de melisse en de poedersuiker.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
93 kcal
4%372 kcal
Vetten
1 g.
2%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersencoupe met krokante muesli