Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Handmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm (ca 26 cm doorsnede, 7,5 cm hoog) in met een beetje .
  2. Kneed 250 gram ,2 eetlepels , een snufje , 1 ei, 125 gram koude in blokjes en evt. 1 eetlepel water met de handmixer en vervolgens met de hand tot een kruimelig deeg.
  3. Plaats ca 30 minuten in de koelkast.
    Verwarm de oven voor op 175 graden.
  4. Laat de uitlekken.
  5. Roer de kwark, , 5 , 110 gram en het vanilepuddingpoeder door elkaar.
    Rol het deeg op een met bestoven werkblad uit tot een cirkel (ca 32 cmdoorsnede) Bekleed de springvorm hiermee en druk de randen goed aan.
  6. Prik met een vork gaatjes in de bodem.
  7. Strooi de helft van de over de deegbodem.
  8. Verdeel de eroverheen.
  9. Bestrijk met het kwarkmengsel.
  10. Bak de taart 25-30 minuten in de oven.
    Verkruimel de amarettini grof.
  11. Kneed 100 gram , de overige ,50 gram ,75 gram zachte en 1 met de handmixer en vervolgens met de hand tot een kruimeldeeg, meng de amarettini erdoorheen.
  12. Verkruimel het kruimeldeeg boven de taart.
  13. Bak de taart ca 40 minuten verder.
  14. Laat de taart in de vorm afkoelen en bestrooi met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, magere kwark, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bitterkoekjes kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, magere kwark, roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
301 kcal
15%4816 kcal
Vetten
21 g.
30%336 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%368 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
11%160 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersenkwarktaart met kruimeltopping