Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
Gluten
bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Kersenmuffins heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Rijzen weinig en drijven dan in het vet. Wel heel smakelijk. Kan ook goed zonder glazuur, ze zijn zoet genoeg. De kersen geven het geheel een heerlijk frisse bite.
12 september 2011
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.