Kersentaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Taartvorm
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Haal de korstjes van het brood en verkruimel het in de keukenmachine.
Leg de deegplakjes op een met bloem bestoven aanrecht op elkaar en rol ze uit tot een dunne lap (30 cm doorsnede).
Bekleed een met bakpapier beklede lage taartvorm (doorsnede 24 cm) met het deeg en snijd de overhangende randjes eraf.
Controleer de op pitten. - Klop de met de crème fraiche, de en de doorelkaar.
Verdeel het broodkruim, de en het crème fraichemengsel over de bodem.
Bak de taart in ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven (200 graden celsius) gaar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kersentaart41u
-
Recept
Kersentaart met amandelroom41u30m
-
Recept
Kersentaart425m
-
Recept
Chocolade-kersentaart455m
-
Recept
Choco-kersentaart41u30m
-
Recept
Kersentaart met kokos41u
Variaties op Kersentaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Kersentaart | 4 | Taart en gebak |
Kersentaartjes | 1 | Nagerechten |
Kip Kerrie Kersentaart | 1 | Hoofdgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- casinobrood en tarwebloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboterbladerdeeg is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboterbladerdeeg is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 35 kcal | 1% | 420 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 4 g. | 5% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |