Kersentaart met kokos

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat de uitlekken en vang het vocht op. (je hebt ca. 300 mililiter sap nodig evt.
  2. aanlengen met water).
  3. Meng de puddingpoeder met 100 mililiter kersensap.
  4. Breng 200 mililiter kersensap aan de kook, voeg de toe en laat ze 3-4 minuten smoren.
  5. Roer de aangemaakte puddingpoeder erdoorheen en laat het al roerende 1 minuut zachtjes koken.
  6. Laat het mengsel ca. 15 minuten afkoelen.
  7. Smelt de op laag vuur.
  8. Meng 150 gram , het en 50 gram .
  9. Giet de vloeibare erdoor en kneed met de deeghaken van de mixer tot een kruimeldeeg.
  10. Beboter een springvorm (doorsnede 26 cm).
  11. Roer de kwark, het , de , de , 50 gram en een snufje glad.
  12. Meng 225 gram en het en kneed het met de deeghaken door het beslag Rol het deeg uit op een met bestoven werkvlak (ca. 34 cm).
  13. Leg het deeg in de vorm en druk het deeg bij de rand omhoog.
  14. Verdeel de kersencompote over de bodem.
  15. Vouw de uitstekende deegrand eroverheen.
  16. Verdeel de deegkruimels over de en de deegrand en maak de kruimels met de vingers los.
  17. Bak de taart ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  18. Laat de taart afkoelen en bestuif met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, magere kwark, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, magere kwark, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
14509 kcal
725%14509 kcal
Vetten
273 g.
390%273 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
270 g.
104%270 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
100 g.
111%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersentaart met kokos