Kerstbanketstaaf
- Herkomst Nederland
- Categorie Kerst
- Bereiden
- Kookboek van Leoietje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Maak eerst je een week van te voren.
Het recept van de vind je ook in mijn kookboek.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Ontdooi de plakjes (de hoeveelheid hangt af hoe groot je de staaf gaat maken.
Haal de rol die je een paar dagen geleden hebt gemaakt uit de koelkast.
Leg bakpapier op een bakplaat.
Leg de plakjes naast elkaar op de bakplaat en maak de naad tussen deze twee plakjes dicht met je vingers. - Draai de plak om en maak de naad daar ook mooi dicht.
leg de spijsrol op het . - En rol mooi op zorg dat de rol in het midden van je bladerdeegplak ligt.
Vouw de bovenste rand van het over het spijs en vouw dan de onderste rand daar overheen. - Maak de naad mooi dicht met je vingers.
Vouw de openingen aan de twee buitenkanten van het dicht.
Draai je ongebakken banketstaaf voorzichtig om, zodat de dichtgemaakte naad aan de onderkant zit.
Bak je banketstaaf gedurende 15 minuten tot deze lichtbruin is.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 525 kcal | 26% | 2100 kcal |
Vetten | 35 g. | 50% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 50 g. | 19% | 200 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |