Week de ketan een uur in .
Zet een stoompan klaar op het vuur met voldoende .
Laat de ketan uitlekken en stoom het voor ca. 15 minuten
Breng de al roerende aan de kook samen met het en daun pandan.
Voeg de ketan toe en roer tot alle santen(250 milliliter) is geabsorbeerd.
Haal de ketan uit de pan en stoom het gaar.
Prak de durian fijn tot een puree.
Breng het water(250 milliliter) voor de saus zachtjes aan de kook en laat de gula merah hierin oplossen.
Voeg dan de durian en zout(0.25 theelepels)(0.25 theelepels)(0.25 theelepels) toe en breng het opnieuw aan de kook.
Breng de stoompan opnieuw aan de kook met de daun pandan in het water(250 milliliter) en stoom de geraspte kokos gemengd met het zout(0.25 theelepels)(0.25 theelepels)(0.25 theelepels) voor ca. 15 minuten
Serveer de ketan in schaaltjes met wat saus en bestrooi met wat geraspte kokos.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout, zout, zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.