Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelwafeltjes recept
Aardappelwafeltjes recept

Aardappelwafeltjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 220 C of gasovenstand 5. Wafeltjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in dunne plakjes snijden. Komkommer mengen met azijn, suiker, peper en zout. Tomaten wassen. Braadmini's en tomaten om en om aan spiesen steken. In 2 koekenpannen margarine verhitten. Spiesen in ca. 4 minuten gaar bakken, regelmatig keren. Spiesen serveren met wafeltjes, komkommersalade en fritessaus.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelwafeltjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven