Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babyhapje va. 6 maanden met kip, courgette, rijst en broccoli recept
Babyhapje va. 6 maanden met kip, courgette, rijst en broccoli recept

Babyhapje va. 6 maanden met kip, courgette, rijst en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook in een pan de kipfilet door en door gaar. In een andere pan de cougette (in stukjes) en broccoli (in roosjes) heel gaar koken. Halverwege de rijst toevoegen. Rijst en groentenmix afgieten en kip in stukjes snijden. Flinke lik boter toevoegen en met de staafmixer goed pureren. Evt wat kookvocht toevoegen als het te dik is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babyhapje va. 6 maanden met kip, courgette, rijst en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven