Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cornflakes koekjes recept
Cornflakes koekjes recept

Cornflakes koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem 5 mini marsjes. Smelt die samen met een klont boter in een pannetje. Steeds goed blijven roeren. Doe nu ongeveer 200 gram cornflakes erbij en giet een scheutje honing er over heen. Roer dit alles goed door elkaar. Haal nu de pan van het vuur af, doe dit in kleine papieren bakjes en zet het in de koelkast voor ongeveer 2 uur. En klaar zijn je koekjes. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cornflakes koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven