Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caramelized cashews recept
Caramelized cashews recept

Caramelized cashews


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bekleed een platte schaal met bakpapier. Rooster de cashewnoten gedurende 5 minuten in een droge pan met een dikke bodem op een matige warmtebron. Schep de noten regelmatig om en om met een snuf zout maar pas op dat ze niet aanbranden. Zodra de noten goudgeel zijn, zet ze dan even apart. Smelt de boter in de pan en voeg dan de siroop toe. Zodra de siroop begint te borrelen, doe je de noten weer in de pan en je roert ze goed om. Verwarm niet te lang, want 20 a 30 seconde is genoeg. Stort de noten uit op het bakpapier, verdeel ze en laat ze afkoelen. Wacht niet te lang met opeten, want vers zijn ze echt het lekkerst!

Serveersuggesties

Gebruik i.p.v. cashewnoten gepelde of ongepelde amandelen.

Allergenen Informatie

Voor dit caramelized cashews recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven