Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde courgette met geitenkaas recept
Gegrilde courgette met geitenkaas recept

Gegrilde courgette met geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de courgetten met een mandoline of met een mes in erg fijne lange dunne schijven. Bak de courgette in een pan zonder boter, dus gewoon droog tot ze bruin begint te kleuren. Draai deze om tot ze aan de andere kant ook kleur heeft. Laat dit even afkoelen. Vervolgens snijdt u de kruiden erg fijn en mengt u deze samen met de peper en zout en geitenkaas. Vervolgend doet u een beetje van de mengeling op je courgette en je rolt het op. Overstrooi met een beetje peper en dien op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde courgette met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven