Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasloempia's recept
Kaasloempia's recept

Kaasloempia's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de loempiavellen ontdooien in een vochtige theedoek. Snijd de kaas in dunne repen. Maak een dik papje van de bloem met wat water. Leg een loempiavel voor je neer met een punt naar beneden. Leg ene reep kaas beneden onderaan het vel, rol op tot aan het midden. Vouw dan de beiden zijkanten naar binnen en rol iets verder op. Smeer het bovenste puntje van het loempiavel in met wat van het bloempapje en rol de loempia helemaal op. Herhaal dit tot alle vellen op zijn.
Bak de kaasloempia's enkele minuten in de frituur of 10 min. in een voorverwarmde oven van 200 graden.

Tip:
In plaats van in de friteuse kun je een pan op het gasfornuis zetten en daar een fles zonnebloemolie in leeg gieten. Bak hier in de loempia's. Nadat de olie afgekoeld is kun je de olie m.b.v. een trechter weer in de fles gieten en deze olie bewaren voor een volgende keer dat je loempia's bakt.

Allergenen Informatie

Voor dit kaasloempia's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaasloempia's heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Maak ze eens met feta, peper en fijngehakte bladselderij. Tip van m'n dochter😉
    Wilma gaf dit recept op 3 februari 2017 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven