Kaasstengels

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Leg de plakjes op het aanrecht, nog op het plastic laten zitten.
  2. Werk, plakje voor plakje!
  3. Neem een plakje en besmeer deze met .
  4. Bestrooi deze met de kaas.
  5. Hoeveelheid naar smaak.
  6. Pak nu een mes en snijd de in ca 6 reepjes en leg deze op het bakblik.
  7. Ga zo door tot alle op is.
  8. Ondertussen verwarm je de oven voor op 200 graden C.
  9. Zet je bakblik met in de oven en laat dit ca 15 minuten staan.
  10. Haal ze na die 15 minuten van het bakblik af en laat ze snel afkoelen op een andere plaat of taartrooster.
  11. Nu heb je heerlijke knapperige kaasstengels.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Kaasstengels

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaasstengels
VariatieAantalGang
Kaasstengels6Snacks voor de kleintjes
Kaasstengels 21Hapjes
Kaasstengels met maanzaad en sesamzaad1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en oude kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in oude kaas en melk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in oude kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in oude kaas en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in oude kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Kaasstengels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Lekker!
Roos 29 juli 2013
Wij doen het altijd met ei, maar dit is ook lekker!
Eva 17 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
106 kcal
5%424 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaasstengels