Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasstengels recept
Kaasstengels recept

Kaasstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de plakjes bladerdeeg op het aanrecht, nog op het plastic laten zitten. Werk, plakje voor plakje! Neem een plakje bladerdeeg en besmeer deze met melk. Bestrooi deze met de kaas. Hoeveelheid naar smaak. Pak nu een mes en snijd de bladerdeeg in ca 6 reepjes en leg deze op het bakblik. Ga zo door tot alle bladerdeeg op is. Ondertussen verwarm je de oven voor op 200 graden C. Zet je bakblik met bladerdeeg in de oven en laat dit ca 15 minuten staan. Haal ze na die 15 minuten van het bakblik af en laat ze snel afkoelen op een andere plaat of taartrooster. Nu heb je heerlijke knapperige kaasstengels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaasstengels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Lekker!
    Roos gaf dit recept op 29 juli 2013 5 uit 5 sterren
  • Wij doen het altijd met ei, maar dit is ook lekker!
    Eva gaf dit recept op 17 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven